Samen voor financieel gezonde jongeren

Congres Geldfit Jong

wo, 25 sep 2024 - 15:26

Op woensdag 9 oktober is het zover: dan organiseert Geldfit het congres Geldfit Jong in Leerhotel Het Klooster in  Amersfoort. Het thema van deze dag is Samen voor financieel gezonde jongeren. Centraal staat het aanpakken van de toenemende financiële problemen onder jongeren.  

Heb jij je nog niet aangemeld voor het congres? Dit kan nog steeds!

Aanmelden 

Aanmelden keuzeprogramma  
Je kunt je nu ook al aanmelden voor het keuzeprogramma. Zorg dat je dit tijdig doet, zodat je verzekerd bent van een plekje in een workshop van jouw keuze. Als je al aangemeld bent, kun je je keuze doorgeven via je persoonlijke loginlink

Een greep uit het aanbod:

  • Verleidingen en verslavingen, hoe kan je helpen? Ontdek wat Kredietbank Groningen en Rabobank doen om online gokken onder jongeren te voorkomen en aan te pakken.
  • Inspirerende initiatieven voor jongeren; De sessie belicht initiatieven voor jongeren, met ervaringen en inzichten van ONSbank, Social Debt, Jongeren Perspectief Fonds en jongeren zelf.
  • Jonge werknemers: hoe managers het verschil kunnen maken; Samen met McDonald’s, Timing en MoneyRebels spreken we over Gen Z op de werkvloer. Wat betekenen verschillende generaties in je bedrijf en hoe ga je daarmee om? In deze praktische workshop kijken we niet alleen naar de theorie, maar ook hoe werkgevers dit in praktijk toepassen.

Bekijk het hele keuzeprogramma. Meer informatie over het programma vind je op de website van het congres.   

Wie je gaat ontmoeten  
Meer dan 200 professionals en meerdere jongeren hebben zich al ingeschreven. Nieuwsgierig wie dat zijn? Bekijk hier alvast de online deelnemerslijst. Ben jij er ook bij? Ben jij niet zichtbaar, maar wil je dit wel zijn? Log in via je persoonlijke loginlink en pas dit aan in de instellingen.  

Vragen?  
Neem dan contact op met Demi Kerkvliet via e-mail of bel 023 555 2720