Gerrit Zalm, voorzitter
Gerrit Zalm was viermaal minister van Financiën, als laatste van mei 2003 tot februari 2007 in het kabinet-Balkenende III, waarin hij tevens viceminister-president was. Sinds eind 2017 is hij voorzitter van de raad van advies van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Hij zit ook in de raad van bestuur van kredietbeoordelaar Moody’s, een bedrijf dat overheden en ondernemingen beoordeelt op hun kredietwaardigheid.

 

Ine Voorham
Ine Voorham heeft gewerkt als medisch analist voordat ze besloot haar leven in dienst te stellen van het Leger des Heils. Sinds 1970 is zij werkzaam als officier van het Leger des Heils. In 1997 behaalde zij haar doctoraattitel bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Radboud Universiteit van Nijmegen en promoveerde in 2006 op een onderzoek naar sociale uitsluiting onder cliënten van het Leger des Heils onder de titel ‘Er buiten staan’.

 

 

Ingrid Thijssen
Ingrid Thijssen studeerde Rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Sinds september 2017 is zij voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van netwerkbedrijf Alliander. Daarvoor was zij lid van de Raad van Bestuur en COO. Zij was van 2011 tot 2014 directievoorzitter van NS Reizigers en bekleedde in de jaren daarvoor diverse directie- en managementfuncties bij de Nederlandse Spoorwegen.

 

 

Sadik Harchaoui, kwartiermaker Sadik werkte als officier van justitie in Zwolle-Lelystad en was tussen 2003 en 2013 voorzitter van kennisinstituut Forum. Daarnaast was hij tot eind 2014 voorzitter van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO). Sinds 2013 geeft Sadik leiding aan Stichting Society Impact die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van vernieuwende concepten voor het publieke domein. Society Impact verbindt sociale innovatie met innovatieve financiering.